Política de cancel·lacions de les propostes turístiques d'Escapada SingularEn aquest apartat es descriu la política de cancel·lació que preval, en tots aquells casos en que no hi figuri cap condició en l’apartat de Política de cancel·lació de les propostes turístiques de Penedès Turisme.

  • Les reserves es poden cancel·lar sense cap penalització, sempre i quan es faci abans dels 10 dies anteriors a la data del producte reservat.
  • La cancel·lació de reserves tant d’allotjament com d’activitats,  a partir dels 10 dies anteriors a la data de la reserva dóna lloc a les següents penalitzacions:
    • Reserva per 2 o menys dies, el 50% del preu total de la proposta
    • Reserva per més de 2 dies i fins a 7 dies, el 35% del preu total de la proposta
    • Reserva per més de 7 dies, el 25% del preu total de la proposta

*Per causa de força major, acreditada correctament, no s’aplicaran les anteriors penalitzacions


Si tens cap dubte sobre la Política de cancel·lació d’una proposta turística concreta, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari o bé:

Trucant-nos al 973 40 02 65

Escrivint-nos a reserva@escapadasingular.com

La teva cistella

No saps que regalar?

Tria una experiència, reserva i demana un xec regal per gaudir-la quan vulguin, o fes-te amb les targetes regal per gastar a la nostra shop.

Veure més
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació