Inici

Les Petjades del Vesper

Reservar
Des de22 €

Visita combinada i tast de vins al CIARGA i Refugi del Serral + Celler Nadal
Enoturisme i memòria històrica al Penedès

Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i Nadal presentem una experiència sensorial i amb contingut, una activitat de maridatge que combina memòria històrica, enologia i gastronomia del Penedès. L’activitat inicia el seu recorregut al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA) i Refugi del Serral a Santa Margarida i els Monjos, un equipament museogràfic singular i de referència, on coneixerem la petjada que deixà al municipi la Guerra Civil i, en especial, l’aviació republicana, amb la construcció del camp d’aviació, els tallers de muntatge d’avions i un dels refugis més ben conservats.

Tot seguit ens desplaçarem a Nadal on descobrirem, encara presents entre vinyes, les restes de l’antic aeròdrom de Sabanell que juntament amb el dels Monjos, actuava en la xarxa anomenada el Vesper de la Gloriosa. Aquí coneixerem la història de les bodegues, visitarem el celler i l’antic magatzem utilitzat com hangar durant la guerra i s’oferirà una degustació de vins, tot plegat en un entorn íntim de la finca, enmig del paisatge inconfusible del Penedès.

Què inclou?
 • El paquet inclou: visita al CIARGA, visita al celler Celler Nadal i degustació de vins
 • No inclou el transport, tots els desplaçaments van a càrrec del client.
Adreça:
Avinguda
Palfuriana, 74
08730
Barcelona
Espanya

Condicions generals

El límit d'inscripció és fins al dijous a la tarda, abans de l'activitat.
L'activitat no requereix un mínim d'assistents per a la seva realització.
L'activitat es realitza en català i castellà.

Política de cancel·lació

En cas de cancel·lació caldrà notificar-ho amb 48 hores d'antelació com a mínim.

Canvi de data

En cas de canvi de data caldrà notificar-ho amb 48 hores d'antelació com a mínim.

Altres consideracions

Què heu de saber per visitar-nos?

 • Recomanem que abans de venir, ens ho feu saber a través del correu electrònic ciarga@ciarga.cat o al telèfon 669 28 75 39, indicant l’hora i la data en que teniu pensat venir.
 • La visita es pot fer individualment o en grups de convivència.
 • És obligatòri l’ús de la mascareta, tant pels adults com els infants a l’espai interior i exterior del recinte del centre.
 • Cal respectar la distància física d'1,5 metres, i seguir les indicacions del personal del museu per evitar el contacte.
 • Abans d’entrar al centre us haureu de rentar les mans.
 • El recorregut la visita estarà senyalitzat a terra.
 • No es podrà fer ús de pantalles tàctils ni auriculars.
 • La botiga del centre estarà oberta.
 • Per la reserva de visites guiades poseu-vos en contacte amb el centre i us informarem sobre les noves mesures adoptaves per a la seva realització.
 • Disposareu de tota la normativa a la mateixa entrada del museu. Així mateix, el personal que us atendrà a la recepció us podrà informar sobre qualsevol dubte al voltant del nou funcionament de les visites al centre.

Reservar
Vols que t’ajudem amb la reserva? Demana’ns més informació
Fes clic, omple el formulari i nosaltres et contactarem.

La teva cistella

Tens dubtes sobre les condicions de cancel·lació de les reserves?

Informa’t sobre les nostres polítiques de cancel·lació.

No saps que regalar?

Tria una experiència, reserva i demana un xec regal per gaudir-la quan vulguin, o fes-te amb les targetes regal per gastar a la nostra shop.

Veure més
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació