Inici

Matinal de marxa nòrdica

Reservar
Des de15 €

La Matinal de marxa nòrdica a Collserola consisteix en una classe d’iniciació a la marxa nòrdica d’una durada aproximada d’una hora i després una sortida d’unes 2 hores per practicar tot el que hem aprés.
Què inclou?
– instructor de marxa nòrdica i tècnic esportiu inclòs en el registre de professionals de l’esport de la Generalitat de Catalunya.
– Préstec dels bastons
– Assegurança
Empresa:
Bendhora

Condicions meteo

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà nova data, es deixarà la reserva amb data oberta o es retornarà l’import de la reserva. (La decisió de cancel·lar una reserva per causes meteorològiques o de força major, és responsabilitat exclusiva de Bendhora). Bendhora es reserva el dret de cancel·lar una activitat quan el número d’assistents no arribi al mínim per al desenvolupament normal d'aquesta. 

Altres consideracions

Vostè s’està inscrivint a una activitat física. Realitzant la reserva d’inscripció accepta aquest fet i declara no tenir cap impediment ni contraindicació per a fer una activitat física d’intensitat moderada. Igualment, accepta complir les indicacions que rebrà de la persona instructora de l’activitat així com vetllar per la seva seguretat i la de la resta de persones participants.
Durant l’activitat es prendran imatges de les persones participants, la persona participant autoritza a Bendhora a utilitzar la seva imatge en publicacions, revistes, dominis de webs de xarxes socials pertanyents a la companyia, premsa, edicions i a qualsevol altre mitjà per un termini de temps il·limitat. Les esmentades imatges, dades i/o gravacions poden ser utilitzades individualment o en conjunt amb altres fotografies i/o gravacions. Així mateix, la persona participant entén que no rebrà compensació econòmica o de qualsevol altra tipus, en connexió amb qualsevol publicació, reproducció present o futura de qualsevol imatge o fotografia. En el cas que la persona participant no estigui d’acord amb la utilització de la seva imatge per part de Bendhora, haurà de remetre un correu electrònic a: info@bendhora.com

Reservar
Vols que t’ajudem amb la reserva? Demana’ns més informació
Fes clic, omple el formulari i nosaltres et contactarem.

La teva cistella

Tens dubtes sobre les condicions de cancel·lació de les reserves?

Informa’t sobre les nostres polítiques de cancel·lació.

No saps que regalar?

Tria una experiència, reserva i demana un xec regal per gaudir-la quan vulguin, o fes-te amb les targetes regal per gastar a la nostra shop.

Veure més
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació