Inici

El castell pedra a pedra

Reservar
Des de5 €

El castell de Gelida i l'església de St. Pere formen un conjunt fortificat que data del s.X, situat en un esperó rocós que domina la població de Gelida. En origen fou un castell de frontera i al s.XIV es va tansformar en palau residencial. El seu abandonament definitiu va arribar al s.XVIII i les seves runes mica en mica van anar inspirant un interès romàntic que convidava a la gent a fer-s'hi retrats i passejar-hi.

En l'actualitat el castell és un espai monumental i arqueològic propietat de l'Ajuntament de Gelida i gestionat per l'Associació d'Amics del Castell de Gelida des de l'any 1965. Al recinte hi trobareu el Centre d'Interpretació del castell, un equipament d'atenció als visitants i des del qual s'ofereixen visites guiades i informació turística del municipi i la comarca

Què inclou?
  • Recorregut guiat per tot el recinte del castell
  • Audiovisual.
  • Visita a l’església de Sant Pere
  • Visita a l’exposició permanent del Centre d’Interpretació.
  • Visita a la Cisterna d'aigua.
Adreça:
08790
Espanya

Condicions generals

  • Les reserves s'han de realitzar amb un mínim de 72 hores d'antelació per gestionar la disponibilitat.

Política de cancel·lació

  • Abans de gestionar la cancel·lació d'una activitat s'oferirà al client la possibilitat de concertar-la en una altra data.

Canvi de data

  • Totes les activitats podran modificar la data de realització, sempre i quan, el Centre d'Interpretació del Castell tinguin disponibilitat per dur-les a terme en les dates proposades pel client.

Condicions meteo

  • En cas de condicions meteorològiques adverses no es realitzarà l'activitat.

Reservar
Vols que t’ajudem amb la reserva? Demana’ns més informació
Fes clic, omple el formulari i nosaltres et contactarem.

La teva cistella

Tens dubtes sobre les condicions de cancel·lació de les reserves?

Informa’t sobre les nostres polítiques de cancel·lació.

No saps que regalar?

Tria una experiència, reserva i demana un xec regal per gaudir-la quan vulguin, o fes-te amb les targetes regal per gastar a la nostra shop.

Veure més
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació